Maak een afspraak met de leukste kapsalon in Gorinchem.

Hoe werkt het maken van een online afspraak?

Klik op de onderstaande oranje button en maak uw online afspraak.


Meer informatie vindt u onderaan deze pagina.


November 2016 >> Bedankt allemaal! Wij hebben de Mystery Visits Challenge van het RTL4 tv-programma De Beste van Nederland gewonnen!

Wij waren al blij verrast dat wij genomineerd waren voor de “haringtest” onder de kapsalons, namelijk de Mystery Visit Challenge van het RTL4 programma “De Beste Van Nederland”. Wij hebben de verkiezing nu zelfs gewonnen, dankzij de vele stemmen die jullie op ons hebben uitgebracht. Hartstikke bedankt voor jullie enorme support!Speciale mystery visitors bezochten in het geheim kapsalons door heel Nederland. Door deze geheime bezoeken, “Mystery Visits” genoemd, kwamen wij naar voren gekomen als één van vier beste salons. Wij werden daarbij beoordeeld op kenmerken als de ontvangst, klantvriendelijkheid, service en beleving. Ook ons kopje koffie viel in de smaak. Wij werden toen als zeer goed beoordeeld. Dat wij de titel De beste Kapsalon Van Nederland dankzij jullie hebben mogen winnen is een groot compliment voor al onze stylistes. Graag tot ziens bij ons in de salon.

Juli 2016 >> Dankzij jullie hebben wij de Kapsalon van het jaar verkiezing 2016 in de gemeente Gorinchem gewonnen en zijn wij eerste geworden in de provincie Zuid-Holland. Landelijk zijn wij zelfs als tweede geëindigd!

Bekijk hieronder de video van de Award uitreiking!

Gert van Vrouwerff, eigenaar van de salon, is trots op de prijzen: “Dat er wederom massaal op ons is gestemd en dat wij hoge beoordelingen hebben mogen ontvangen, is hartverwarmend. Daar doen we het voor. Ik ben echt trots op ons team en het enthousiasme waarmee alle stylistes dagelijks onze kanten ontvangen. Van elk bezoek proberen wij een beleving te maken. De waardering van onze klanten motiveert het hele team om de prijzen het hele jaar waar te blijven maken.”


Op de foto staat presentator en gastheer Dirk Zeelenberg tussen het voltallige team van Kapsalon van Loo.

Wij waren zaterdag 23 april om 16:30 uur te zien in het RTL4 programma Trips & Travel!
Hoe werkt het maken van een online afspraak?

Klik op de button maak hier uw online afspraak bovenaan deze pagina en bevestig uw afspraak.


Hoe snel is het?

U bepaalt zelf wanneer u een afspraak maakt. We zijn 24 uur per dag bereikbaar! Slechts een paar klikken en de afspraak is gemaakt.


Hoe simpel is het?

U kies wanneer, hoe en door wie u eventueel behandeld wilt worden. U ontvangt een bevestiging van de afspraak in uw mailbox. Wilt u de afspraak wijzigen of annuleren? Geen probleem. Via de link in uw bevestigingsmail regelt u ook buiten werktijden alles!


Even geen internet?

Uiteraard blijven we tijdens werktijden gewoon telefonisch bereikbaar op 0183 633 890 en natuurlijk kunt u ook nog binnenlopen voor een afspraak!